Olej sojowy

“Olio di soia” to wysokiej jakości olej ekologiczny z soi wyprodukowany w Polsce. Jest to idealny wybór jako dodatek do sałatek, główny składnik sosów i majonezów, a także do bezpośredniego spożycia (1-2 łyżki dziennie). Dlaczego? Główną zaletą oleju sojowego jest wysoka zawartość kwasów Omega 3, witaminy E oraz lecytyny. Ponadto ma przyjemny, lekko orzechowy zapach. Nasz olej jadalny powstaje wyłącznie z najwyższej jakości, wyselekcjonowanych polskich ziaren soi (bez GMO). Wszystko to składa się na zdrowy i bezpieczny produkt. Polecamy i zapraszamy serdecznie!

Nazwa firmy: Tłocznia Olejów Roślinnych AP Trans Energy Sp. z o.o.

Adres: ul. Zawadzkiego 64, 42-772 Pawonków, śląskie

Telefon: +48 784 029 076

Strona internetowa:


Mapa dojazdu:

Opublikowano: 14.12.2019